Vinnare

Kait Vares 50.000Kr!
När vår vinstambassadör ringde upp Kait var det självklart var pengarna skulle gå någonstans; en sol-och-bad semester på spanska ön Ibiza! Kait som aldrig tidigare hade vunnit en större summa skulle även lägga undan en del av pengarna för framtida bruk. Vi önskar Kait en riktigt trevlig semester!

Petri Kalliomåki 42.500Kr!
Vi ringde upp Petri när han var på jobbet och gratulerade han till sin vinst, och titta så glad han blev! För pengarna skulle han införskaffa en fyrhjuling till sin son samt åka iväg på en resa. En bättre middag stod även på menyn för kvällen för att fira sin vinst! Vi önskar Petri all vvvvlycka till och hoppas att sonen njuter av fyrhjulingen.

Lennart Jonsson 62.500Kr!
När vi ringde upp Lennart och berättade om hans storvinst så blev han överlycklig! Han är redan i full gång och planerar både glastak till poolen och en resa till USA för pengarna. För att fira skulle han gå ut och äta en fin middag med sin flickvän. Vi önskar Lennart en trevlig resa och all lycka till!

Aminata Diaw 52.500Kr!
Eftersom att Aminata aldrig tidigare vunnit något blev hon helt till sig när vi ringde upp och berättade om vinsten på drygt 50 000 kronor. Samtalet blev väldigt känslosamt då hon förklarade att hon nu äntligen skulle kunna och hälsa på sin mamma i Afrika, för första gången någonsin. Aminata tackade oss för att vi gjorde det hela möjligt och vi känner oss otroligt glada över att just hon vann!

Kjell Gustavsson 42.500Kr!
När vi ringde upp Kjell för att gratulera honom till vinsten blev han väldigt förvånad. Kjell berättade direkt för sin fru och båda blev väldigt glada. När vi frågade vad de skulle göra för pengarna låg ett nytt värmesystem högst upp på listan. Vi önskar Kjell och hans fru all lycka!

Bob Wells 25.650Kr!
När vi ringde upp Bob med de glada nyheterna blev han väldigt överraskad. Bob berättade att han skulle fira vinsten med en riktigt god middag och även att han skulle ta med hela familijen på en nyårsresa. Vi önskar Bob och hans familj all lycka!

Andres Lillås 54.500Kr!
Vår vinstambassadör kontaktade Anders med de goda nyheterna. Han blev väldigt glad och berättade att han skulle bjuda ut sina döttrar för att fira vinsten. Vinstpengarna ska Anders spara och använda vid framtida behov.

Daniel Thelaus 23.500Kr!
När vi ringde upp Daniel och berättade att han hade vunnit så blev han väldigt överraskad och glad. För vinstpengarna skulle han åka på en trevlig semester. De pengar som blev över skulle han lägga på en grävmaskin. Vi önskar Daniel en trevlig resa!